Käväisimme Pietun kanssa tutustumassa kisaamisen ihmeelliseen maailmaan  keminmaassa 12.3.2011 .  Koira veti todella hienosti. Pietun ihka ensimmäinen viiden kilometrin veto ja täysin vieraalle ladulle.

Reipas dallupoika ei voi muuta sanoa. Se kyllä rakastaa kaikkia kunnon dallumaiseen tyyliin. Maaliin syöksyttiin innolla olihan siellä tuomari ja ajanottaja vastaanotamassa Pietua. Se todellaki juoksi suoraan tervehtimään tuomaria.

Pietu kyllä saa aina hymyn ihmisten huulille.Semmonen rakastettava blondi se on. Kaikkien kaveri. Tosi hyvä mieli jäi ja innolla odottelen seuraavia kisoja jo.. 

Omalta osalta kisat meni ei niin hyvin, koska jännitti aikas paljon ja kuntokin meinasi loppua mäkisessä maastossa jo ensimmäiseen mäkeen. Mutta ei se auta,kuin hiihdellä paljon. Ehkä jo ensi vuonna  kuntokin olisi pikkasen parempi. Ja jos vaikka oppisi hiemahkon jännitämään vähemmän tämmösiä kisatilanteita.  Kai sitä on tullut vanhaksi.  Ei mulla sillon nuorempana jännittänyt erikoisemmin,kun kävi agility kisoissa. Vai onkohan aika kullanut muistot.

Mutta siis maaliin päästiin. Ja hengissä selvisimme. Matka oli viisi kilometriä ja aikaa kului 14.47 Tulokset löytyypi kemin seura-ja palveluskoirakerhon sivuilta

http://www.kemi.fi/kspk/palveluskoirat/kokeet.html

Alla olevasta linkistä löytyy katsomisen arvoisia kuvia kisoista.

http://sustik.kuvat.fi/kuvat/Koiratapahtumia/Valjakkohiihto+Keminmaa+12.-13.3.2011/kalli2011+170.JPG