Uutta lunta satanut täällä rovaniemellä. Ja se merkitsee kunnolla alkavaa vetokautta.

Kävimme Pietun ja Verkun kanssa katsastamassa jokos ladut alkavat olla kunnossa. Mahtavasti uudet sukset luisti, vaikka nollakeli olikin. Koirilla oli aika raskasta menoa,kun latu oli aika pehmeänä. Tuli otettua Pietun kanssa pikkuinen veto pätkäkin ja ihan kivasti poitsu veti. Mielenkiinnolla odottelen oikeita treenejä missä on vieraita koiria ja mekkalaa kerrakseen. Meneekös blondilla pasmat sekaísin ja  muistaako se ollenkaan vetää..:)

Huomenna aamulla on tarkoitus käydä jäällä hiihtelemässä ja ottamassa muutamat kuvat. Irti juoksua aamulla ja iltapäivästä käväisemme potkukelkkailemassa tyttäreni ja poitsujen kanssa. Keskiviikkona toivottavasti olisi ladut kunnossa ja pääsisi treenailemaan ihan kunnolla. Saapi nähdä ollemmeko Heidin kanssa ainoat treenaamassa.

Nyt on otettu Pietu pojan kanssa ensimmäinen kolmen kilometrin vetopätkä. Tosi hienosti Pietu veti koko matkan. Jäi tosi hyvät fiilikset kyllä treenistä. Ainoa inhottava homma on se,kun Pietu on liian paksussa kunnossa tällä hetkellä. Väsyy niin nopiasti ja alkulämmitelyt joudutaan ottamaan melko rauhallisesti,että poitsu jaksais vielä vetää jonkin verran. Noh semmosta tää nyt tulee olemaan joten ei auta kun tottua..:(

Verkku grey pääsi ekaa kertaa vetopuuhiin tälle talvelle ja voi todeta,että Verkku vanhus on teräkunnossa. Veti tosi hyvin ja kuntokin näyttää olevan hyvä. On se vauhti makia greyn perässä. Harmi,kun Verkku alkaa olemaan jo vanhapatu. Ei ole enään näitä vetovuosia pahemmin jäljellä.