Tuomareina Pietulla oli Jari Keinänen ja Riitta Lehmus-pelto.
Halusin samojen tuomareiden mielipiteen Pietusta,jotka tuomaroivat Verkunkin.

Testi oli oikein mielenkiintoinen. Pietu oli aivan oma itsensä. Iloinen ja reipas dallu poika.

Alussa tuomarit leikittivät Pietua. Leikkiminen oli ihan kivaa ja Pietu alkoikin leikkimään. Leikki oli sellaista kivaa repiä mutta taistelu jäi uupumaan.

Kelkkaa ihmeteltiin hetki ja haukuttiin mutta melko nopeasti Pietu meni katsomaan mikä homma olikaan kyseessä.

Tynnyrit ja haalarit meni  reagoidessa mutta niitä ei jääty ihmettelemään sen kummemmin. Aivan kuin Pietu käyttäytyy normi elämässäkin. Jotakin saatetaan katsoa ihmeissään mutta matka jatkuu ja kummallisuuksia ei jäädä miettimään sen kauemmaksi aikaa.

Puolustushalua mitattaessa mie sain todeta,että itse saan taistella jos joku meidän kimppuun hyökkää. Pietu alkoi haukkumaan, että mamma katsos tuolla käyttäytyy ihminen kummasti ja se tulee meitä kohti. Ja sen jälkeen hyökkäystä oli oikein paljon mukavempi katsella minun selkäni takaa.

Pimeä huone oli Pietun mielestä ihan kamala. Pietu ei voinu tajuta ollenkaan mitä tässä nyt oikein pitää tehdä. Se haki eteisestä muutaman kerran rohkeutta ja tarvi myös tuomarin kaveriksi katsomaan, mitä huoneen perältä löytyy. Sitten kun uskallusta alkoi löytyä tulla minun luokse niin homma oli taas ihan selvä. Ei paniikkia..taas jatkettiin niin kuin lenkillä konsanaan.

Leikki maistui heti testin jälkeen ja tuomarikin sanoi, että Pietulla ei olisi mitään ongelmaa mennä testiin, vaikka heti
uudestaan.


Toimintakyky +1 Kohtuullinen
Terävyys +1 Pieni ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu +1 Pieni
Taisteluhalu -1 Pieni
Hermorakenne +1 Hieman rauhaton
Temperamentti +3 vilkas
Kovuus +3 kohtuullisen kova
Luoksepäästävyys +3 Hyväntahtoinen,luoksepäästävä,avoin
Laukauspelottomuus +++ Laukausvarma

Loppupisteet: 156