Ihanaa,kun pakkasten jälkeen on ollut hieman lauhempi jakso. Meillä on ollut hiihtelyt viimisen kolmen viikon aikana melko vähäisiä. Rovaniemen kisat peruuntui. Joten tulipahan harjoiteltua turhaa jännittämistäkin..:)

Tuli ostettua kicksparkki. Potkukelkkojen ferrari ja aivan huippu ostos. Meillä on kyllä mennyt kikkarin tulon jälkeen lenkit potkuttelu voittoisiksi. Tästä meidän kotoa pääsee suolle muutamassa minuutissa. Joten aurinkoa ja potkuttelua on tullut harrastettua viime päivinä melko rutkasti. Mikä sen mukavempaa. Neli vuotias tyttärenikin pysyy tosi hyvin kelkan kyydissä. Vauhtihan ei päätä huimaa,kun poitsut on suurimman osan lenkistä irti. Pyritään jättämään vetohommat enemmän hiihtelyn puolelle.

Meillä oli tänään rovaniemellä epäviralliset kisat. Osallistuin molempien koirien kanssa. Keli oli suorastaan kuuma -1 pakkasta ja suksi luisti melko huonosti. Verkun kanssa oltiin toisessa lähdössä ja saipa taas nauttia vauhdin hurmasta. Pienten alkusähellysten jälkeen saatiin ajaksi 5,43 . Tuli kaaduttua lähdössä joten tovi meni ylös päästessä ja naruja selvittäessä..:) Matkanahan oli kolme kilomeriä.

Pietu poika veti ensimmäisen kerran kolmosen ilman välipalkkaa. Ei voi kyllä valittaa. Vauhtihan ei päätä huimaa mutta naru ei löystynyt kertaakaan. Eli kyllä Pietusta vielä vetokoira tulee..:) Aika oli Pietun kanssa 6,52